ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "logoped"

  Ана Петреска родена на 18.09.1991 год. во Скопје. Основното и средното образование го завршува во Скопје, а потоа се запишува на студиите по логопедија на Медицинскиот факултет во Скопје. По завршувањето на студиите по логопедија се запишува на постдипломски студии

  М-р Ивана Урдаревиќ –логопед, специјален едукатор и рехабилитатор пишува специјално за читателите на Babyshop.mk  АЛАЛИЈА Алалија е состојба на потполна неразвиеност на говорот кај децата кои имаат зачуван слух, но кои не се во состојба да ја разберат говорната порака заради перцептивните

  Правилен говорен развој Разговараме со Сара Чепишевска, логопед, во врска со правилниот развој на говорот кај најмалите. Сара ја паметиме како дете со кое растевме. Сигурно се сеќавате на “Дајте музика” и песната „Зелката има кошули триста”. Сара денес е мајка на