ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "meseci"

    Порано трудниците староста на бременоста ја пресметуваа по месеци. На прашањето за староста на бременоста, можевте да чуете одговор: “Полни четири и влегов во петти месец” или “Во осми сум месец”.