ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "nauchiistrazuvanja"

    Истражувањата покажуваат дека дури и неродените деца сонуваат за звукот на гласот на мајката или за матни светлосни слики кои продираат до нив. Новороденчето има сон за лицата и облиците кои ги запознава.