ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "nervoznodete"

    Доколку родителите би знаеле колку од своите нерви и детски солзи би заштедиле само на време да препознаеле што им кажува детето, би научиле уште пред раѓањето да ги читаат скриените пораки и сигнали. Ако е сито, суво и здраво,

    Сите деца немаат чести напади на нервоза- но, околу 18 месец, кога ќе стане понезависно, тоа се почесто станува нервозно. Вашето дете има развиено многу нови физички способности, може да разбира многу нешта и е решено да ги проверува своите