ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "noknobudenje"

    Веќе ја знаете приказната на лекарите дека нервниот систем на бебињата уште не е развиен и дека сосема е нормално и природно бебињата до третата година да се будат и дека на тоа морате да се навикнете. Меѓутоа, сакаме да

    Бебето може да се буди среде ноќ од најразлични причини. Бебињата располагаат со различни видиови плач за различни проблеми, родителите треба да научат да го толкуваат детското плачење.