ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "novlek"

    Нови контрацепциски апчиња за мажи За двете страни да имаат можност за избор, група истражувачи од фамацевтскиот институт за наука “Монаш” од Австрија, произведуваат нов лек наменет за мажите. Научникот Саб Вентура, кој го водел истражувањето информира дека апчињата функционираат на тој