ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "pol"

    Научниците развија нова техника за раздвојување на спермата која во иднина би можела да им овозможи на паровите кои го користат процесот на медицински потпомогнато оплодување да го бираат полот на детето.

    Полот на бебето, вечна дилема ?! Вие и вашиот партнер давате по половина од материјалот потребен за да се создадете ова ново човечко суштество - и сега вашите гени се прераспределени на посебен начин.Единствената разлика меѓу вашите гени и гените на