ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "preteranastimulacija"

    Ако бебето е будно по времето кога е доволно изморено зада се активира режимот на спиење, се јавува ризик од претерана стимулација. Во таква состојба бебето тешко заспива. Обидете се да стапите  во режим на спиење со следниве техники.