ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "prevencija"

  Исчистете го организмот пред бременоста Голем број на истражувања покажуваат дека одредени супстанци, како алкохолот, цигарите и одредени лекови кои родителите ги користеле пре забременување можат да имаат негативни последици по здравјето на бебето. Најчеста последица е оштеување на ДНК репродуктивната станица

  5 работи кои се најголеми преносувачи на вирус и бактерии   Кога е сезона на грипови и настинки, многу е важно да го зголемиме имунитетот но и да ги земете во предвид работите со кои сте во секојдневен контакт а воглавно се

  5 работи кои се најголеми преносувачи на вирус и бактерии

  Кога е сезона на грипови и настинки, многу е важно да го зголемиме имунитетот но и да ги земете во предвид работите со кои сте во секојдневен контакт а воглавно се