ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "prvarazdelba"

    Првото одење на детето во јасли или пак градинка, всушност претставува првото разделување на детето од своите родители. Истовремено, за детето тоа може да претставува и прво соочување со непознати лица. Често ова може да биде трауматична ситуација како за

    Првото одење на детето во јасли или пак градинка, всушност претставува првото разделување на детето од своите родители. Истовремено, за детето тоа може да претставува и прво соочување со непознати лица. Често ова може да биде трауматична ситуација како за