ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "pubertet"

    Ако сте на возраст помеѓу 9 и 14 години, сигурно ќе доживеете некои од промените што доаѓаат со заедно пубертетот. Не грижете се! Пубертетот кај девојчињата може да започне уште од 8 години па се до 13 или 14. Но