ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "razgovor"

  За развојот на говорот на детето потребен е разговор За учење на говорот неопходно е да разговарате со детето од самиот почеток иако тоа вас не ве разбира. Без разлика дали читате, гледате сликовница, пеете или пак готвите, добро би било

  За учење на говорот неопходно е да разговарате со детето од самиот почеток иако тоа вас не ве разбира. Без разлика дали читате, гледате сликовница, пеете или пак готвите, добро би било сите активности да ги правите заедно пропратено со

  За учење на говорот неопходно е да разговарате со детето од самиот почеток иако тоа вас не ве разбира. Без разлика дали читате, гледате сликовница, пеете или пак готвите, добро би било сите активности да ги правите заедно пропратено со

  Со допир, научете го вашето бебе на нови зборови. Скокоткањет на бебините ноџиња е преслатно и за родителите и за бебето и уживаат за тоа, но новите истражувања покажуваат дека тоа скокоткање за бебето значи нешто повеќе, поточно може да научи