ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "rodilka"

  Истражување кое било направено од социолог од Универзитет во Тексас (САД), направено на 2000 мајки покажало дека идеален период за раѓање на првото дете е во 34-тата година од животот.John Mirowsky, човекот кој го правел истражувањето, вели дека од биолошка

  Самиот чин за породување е универзален за сите мајки во светот, пропратен со контракции, ширење на грлото на матката, болките и на крај доаѓањето на бебето на свет. Меѓутоа, она што се разликува од многу земји во светот е искуството

  Мајки по направен царски рез: 4 работи кои не сакаат да ги слушнат По направениот царски рез, многу мајки чувствуваат вина, но и блиските често и поставуват прашања кои што не сакаат да ги слушнат.Laura Lifshitz е мајка но и жена