ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "roditelstvo"

  Поврзаноста која родителите ја чувствуваат во првите моменти на запознавање со бебето, се развива и зајакнува секој ден и така прераснува во еден неповторлив и единствен однос помеѓу родителите и бебето.

  Колку малку знаеме за родителството пред да ни се случи!Читаме, разговараме, ги посматраме другите родители, а всушност ни во најлудите сонови не знаеме како НАВИСТИНА изгледа. Кога само ќе се сетам на своите идеи за тоа каква мајка ќе бидам,

  Колку малку знаеме за родителството пред да ни се случи!Читаме, разговараме, ги посматраме другите родители, а всушност ни во најлудите сонови не знаеме како НАВИСТИНА изгледа. Кога само ќе се сетам на своите идеи за тоа каква мајка ќе бидам,

  Голем број на непроспиени ноќи, замор, доење, се само неколку од многуте работи кои ги очекуваат идните родители. Авторката Line Severinsen на интересен начин го претставува периодот кој доаѓа по бебето. Погледнете ги во продолжение илустрации кои ги отсликуваат сите

  Како и сите ние и таа имала одредени принципи на родителство – се додека навистина не станала мајка.“Во периодот пред да станам мајка, постојано ги надгледував своите пријатели кои имаат деца и постојано наоѓав забелешки и ги гледав нивните грешки

  Заедничкиот живот помеѓу мажот и жената може да биде многу романтичен, динамичен и интересен, а малите навики како гледање на омилената серија или читање на книга се многу слатки.