ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "shkolo"

    Наставникот не ме сака. Како да го промените негативниот став за детето спрема неговите учители?  Скоро секој родител имал барем еднаш прилика да слушне од своето дете дека некој наставник не го сака. Во продолжение ви нудиме фантастични совети како да му

    Дилема на сите родители кои имаат деца на предшколска возраст: Кои задачи би требало детето да ги знае пред да седне на школска клупа. На многу родители доцна им текнува дека треба да работат со децата и да направат проверка на