ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "stomak"

    На почеток на бременоста матката е отприлика во големина на една круша, на крајот на бременоста може да се спореди со кошаркарска топка. Иако големината на утерусот е воглавно иста кај секоја трудница, стомакот се разликува кај секоја од нив. Големината

    На почеток на бременоста матката е отприлика во големина на една круша, на крајот на бременоста може да се спореди со кошаркарска топка. Иако големината на утерусот е воглавно иста кај секоја трудница, стомакот се разликува кај секоја од нив. Големината