ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "stranskijazik"

  Колку јазици знаеш, толку вредиш - и не е далеку од вистината затоа што денес со македонскиот е сосема нормално да совршено знаеш англиски, но ако покрај тој не зборуваш совршено најмалку уште еден (по можност повеќе) светски јазик тоа

  Во период од раѓање до шестиот месец, бебето почнува да го усвојува говорот на неговите општи особини и по тој оснос тргнува кон усвојување на својот мајчин јазик. Буквите како што се, х, г, ј, л, п најчесто се јавуваат

  Во период од раѓање до шестиот месец, бебето почнува да го усвојува говорот на неговите општи особини и по тој оснос тргнува кон усвојување на својот мајчин јазик. Буквите како што се, х, г, ј, л, п најчесто се јавуваат