ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "strav"

    Писмото кое кружи низ дрштвените мрежи е голема лекција за сите, без разлика дали сте родители или не. Приемниот испит не е мала работа, па последно што децата треба да го имаат е теретот кој родителите им го наметнуваат. Поради ова, директорот

    Токофобија претставува страв со кој денес се борат голем број на жени. Паничниот страв од забременување и страв од самиот процес на породување е познат како токофобија. Денес ова е се почеста појава и се повеќе се сретнуваме во друштво