ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "tanc"

    Музиката и танцот добро влијаат на вашето бебе Сите движења на идните мајки и изложеноста на различна јачина и инетнзитет на звукови влијае врз развојот на бебето.Една од најважните човекови активности е движењето. Занимливо е тоа дека сите наши ментални претстави