ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "tatko"

  Се повеќе татковци сакаат да останат дома сами со своето бебе. Татковците и сугерираат на својата поубава половина да прошетаат до фризер, да одат на кафе со другарките или да одат на забава која ја организира нејзината фирма.

  Го користиш мозокот, имаш дури и време за размислување и најважно, имаш слобода. За тоа време, неколку километри понатаму, твојата друга половина шета низ куќата како зомби откако отспала цели два часа во текот на ноќта.Британката Никол Бон, одлучила преку

  Исхраната на татковците влијае врз здравјето на децата Новите истражувања покажале дека исхраната на татковците пред раѓање може значајно да влијае на здравјето на нивните неродени деца. Канадски научници докажале дека спермата носи “сеќавање” на начинот на живот и исхраната на

  Генетиката е компликувана работа. Единствена работа која ја знаеме е дека секогаш сме повеќе приврзани кон едниот родител, што повторно зависи од комбинацијата на гените која ја добиваме преку родителите. Каков татко таква ќерка или каква мајка таков син. Дали тоа