ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "telefon"

    Вашето дете има излив на бес? Можеби премногу време поминува на вашиот компјутер или телефон! Децата без внимание од родителите стануваат фрустрирани и хиперактивни, покажале многу студии. Во период од шест месеци биле активирани родители за истражувањето кои известувале како нивното дете

    Голем број од мајките по 9 месеци од раѓање на бебето мора да се вратат на работа, па нивните бебиња треба да ги остават на бабите, дадилките или во градинка.  Тоа за мајките на почетокот е многу тешко бидејќи треба да