ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "twins"

    Во голем број на случаеви, близнаците за разлика од своите врсници почнуваат со говор малку подоцна. Многу истражувања потврдуваат дека близнаците за разлика од нивните врсници подоцна проговоруваат, посебно доколку се работи за близнаци кои се