ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "ultrazvuk"

    Сознанието дека ќе станеме родители не може да се спореди со ништо друго на светот, а кога прв пат ќе го видиме своето бебе на ултразвучен преглед, на среќата и нема крај. Иако ултразвучниот преглед се прави пред се за да

    Пореметувањата во количината на плодовата вода можат да бидат во смисла на зголемување на количината на плодовата вода и намалување на количината на плодовата вода во однос на она што вообичаено се забележува во одредена гестациска недела од