ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "vitamind"

    Витамин Д во бременост за јаки мускули кај децата. Британските студии во која учествувале околу 700 мајки и деца покажала дека бебињата чии мајки внесувале големо количество на витамин Д во текот на бременоста, имаат голема мускулна маса.Исто така, научниците отркиле

    Како сонцето влијае на нашето здравје и расположение?! Денес, е врежано мислењето дека сончевите зраци се многу штетни, па како излагањето на сонце (претераното) предизвикува рак на кожата и влијае врз прерано стареење. Од таа причина, поголемиот број избегнуваат било какво