ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "vospalenienadishnipatishta"

    Голем број на новороденчиња (особено тие во чии семејства постои склоност кон алергија, како и тие кои биле на вештачка исхрана) имаат појавување на опструктивен бронхитис (воспаление на дишните патишта, отежнато дишење и свирење во градите).