ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "vremezasebe"

  Секоја жена, кога за прв пат се наоѓа во улогата на мајка, се соочува со големи промени во нејзиниот живот, кои се, колку таа беше претходно да се подготвувала, многу турбулентни и стресни за целото семејство.

  Секоја жена, кога за прв пат се наоѓа во улогата на мајка, се соочува со големи промени во нејзиниот живот, кои се, колку таа беше претходно да се подготвувала, многу турбулентни и стресни за целото семејство.

  Секоја мајка нема доволно време за да ги заврши сите работи, па затоа времето кога бебето спие најчесто го користи за да започне 100 работи, но не успева ни една да ја направи квалитетно.