ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "zabava"

  ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРИТЕ СО „ТОМ И ЏЕРИ“ Со годините, промените и воведување на некои нови норми и правила на семејното однесување, како да ги подзаборавивме оние вредности што го правеа семејниот живот поубав и порадосен. Една од причините е големата експанзија на интернетот,

  Приказните во ноќта ќе бидат многу поинтересни со помош на овие интересниплатнени пријатели. Можете да ги направите едноставно, со користење на шарени материјали, лепило и неколку фини ситни детали.

  Предлози за забавни игри во домот. Децата на возраст помеѓу две и пет години и тоа како сами знаат себеси да си најдат забава, но поголемиот дел од времето бараат родителско друштво и учествуваат во заеднички активности. Кога вашата залиха на

  Сигурни сме дека сакате само најдобро за вашето дете и дека немате намера децата да ги пуштите да цртаат со обични темперни бои или бои кои можат да бидат опасни за здравјето ако дојдат во контакт со очите или устата,

  Забава и освежување: 10 идеи како да го искористите калапот за лед. Во нив можете да направите вкусни чоколадни коцки, замрзнати зачини и ушто многу други работи.1. Коцки чоколадоОткако сте го стопиле чоколадото во слатка павлака, ставете го садот/калпот за лед