ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Практични Мајки   >  Жени, вашиот период, во само две минути (ВИДЕО)
  Жени

  Жени, вашиот период, во само две минути (ВИДЕО)

  Многу мажи сметаат дека жените често претеруваат во однесувањето за време на месечниот циклус.

  Но дали тоа навистина е така? Секако дека не. Бурата на хормони и емоции не прави понекогаш поинакви од она што сакаме навистина да бидеме.

  Погледнте го видеото, мажи и жени и насмејте се заедно но и потсетете се на некои заеднички ситуации каде хормоните ја превладале целата ситуација.