ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Актуелно

    • Сурфактант е супстанца која овозможува алевеолите (дишните патишта) да останат отворени.• За бебињата кои се родени без доволно сурфактант се вели дека имаат респираторен дистрес синдром (РДС).• Терапијата со сурфактант се применува за да се спречи алвеолите да се