ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Деца

  Истражувањето направено во Велика Британија и Полска покажа дека загадениот воздух дополнително го зголемува ризикот од многу болести на срцето и белите дробови.

  Сеќавањето буди емоции: Што децата најмногу памтат од детството? Првата година од животот од животот е кога осознаваме многу работи, можеби најмногу од цел живот, но сеќавањата од тој период многу брзо избледуваат. Еве кои работи децата најчесто ги памтат за

  Наставникот не ме сака. Како да го промените негативниот став за детето спрема неговите учители?  Скоро секој родител имал барем еднаш прилика да слушне од своето дете дека некој наставник не го сака. Во продолжение ви нудиме фантастични совети како да му