ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "близнаци"

  "Во утробата" се следи ембрионско и феталното патување на едно од најинтересните репродуктивни чуда на природата, идентични близнациСведочат клучни моменти од спонтаната поделба на една оплодена јајце клетка во идентични близнаци, до главните пресвртници на двојниот фетален развој, завршувајќи со

  Во голем број на случаеви, близнаците за разлика од своите врсници почнуваат со говор малку подоцна. Многу истражувања потврдуваат дека близнаците за разлика од нивните врсници подоцна проговоруваат, посебно доколку се работи за близнаци кои се

  Се прашувате дали можете да доите близнаци. Да, можете да го направите тоа. Секоја здрава жена може да дои две деца. Може ли да произведувате доволно млеко за две или повеќе бебиња? Се разбира, само треба да ги следите потребите

  Се прашувате дали можете да доите близнаци. Да, можете да го направите тоа. Секоја здрава жена може да дои две деца. Може ли да произведувате доволно млеко за две или повеќе бебиња? Се разбира, само треба да ги следите потребите

  Близнаците и начинот на комуникација Во голем број на случаеви, близнаците за разлика од своите врсници почнуваат со говор малку подоцна. Многу истражувања потврдуваат дека близнаците за разлика од нивните врсници подоцна проговоруваат, посебно доколку се работи за близнаци кои се