ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "говор"

    6 клучни причини зошто е важно да им читате на децата на глас од најрана возраст Од исклучително значење е читањето на децата во било која доба, не само на најмладите.Методата на гласно читање е многу значајна за развивање на читателски