ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "девојчиња"

    Најпозната барбика во светот стана инженер После 60 години од постоењето на Барби и повеќе од 200 професии кои најпознатата играчка ги имала, пратејќи ги најновите трендови во светот и развојот на технологијата денес Барби е инженер.Иако за STEM сеуште релативно