ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "дом"

  Кога во станот ќе влезат првоте зраци од пролетното сонце и ќе почне да се потенцира целата прашина која до тој момент не сте ја приметувале, сфаќате дека е време за пролетно чистење.
  Дојде денот за детално чистење во домот

  Kако да ги исчистите најтешките бебешки дамки ? Бебенцата се неуредни. Тоа е факт. Најверојатно очекувавте (МНОГУ ЧЕСТИ) промени на пелени, и најверојатно предвидовте многу пресоблекувања. Но, зарем не е малку шокантно колку многу тешки телесни течности можат да излезат од

  Кратки совети за пролетно чистење. Кога во станот ќе влезат првоте зраци од пролетното сонце и ќе почне да се потенцира целата прашина која до тој момент не сте ја приметувале, сфаќате дека е време за пролетно чистење.Дојде денот за детално

  Мека простирка што ќе ја поставите покрај креветот, во дневната или детската соба, може да биде готова за половина час. Набавете мека волница во повеќе бои, ножици, прибор  за шиење и почнете со работа. Покрај овој материјал, ќе ви биде потребна