ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "забава"

  Приказните во ноќта ќе бидат многу поинтересни со помош на овие интересниплатнени пријатели. Можете да ги направите едноставно, со користење на шарени материјали, лепило и неколку фини ситни детали.

  Сигурни сме дека сакате само најдобро за вашето дете и дека немате намера децата да ги пуштите да цртаат со обични темперни бои или бои кои можат да бидат опасни за здравјето ако дојдат во контакт со очите или устата,

  Препознајте ја зависноста од видео игри кај вашите деца Границата помеѓу играта и зависноста многу лесно може да ја премине границата. Светската здравствена организација неодамна класифицирала зависност од компјутерски игри како болест. Оваа болест најчесто се случува кај тинејџерите и младата популација,

  Ова е одлично вежба за внимание и артикулација на гласовите. Нацртајте полжав на картон и обојте ги неговите полиња во зададените бои. Секоја боја претставува одреден глас. На пример: жолто - Р сина - Л црвено - Љ зелен - Ж  Четири играчи се потребни за

  Приказните во ноќта ќе бидат многу поинтересни со помош на овие интересниплатнени пријатели. Можете да ги направите едноставно, со користење на шарени материјали, лепило и неколку фини ситни детали. Сè што треба да направите е да го ставите прстот врз материјалот

  Сите деца, посебно во младата возраст, сакаат да шараат по ѕидовите, столовите, книгите и играчките, а тоа секако Вие не им го дозволувате. Но, доколку некогаш сте помислиле да ги прекршите сопствените правила, сега е право време за тоа.   Играјте си

  Сите деца, посебно во младата возраст, сакаат да шараат по ѕидовите, столовите, книгите и играчките, а тоа секако Вие не им го дозволувате. Но, доколку некогаш сте помислиле да ги прекршите сопствените правила, сега е право време за тоа.

  Babyshop споделува видео кое ќе им помогне на сите млади лица да се забавуваат и да ја зголемат својата имагинација.

  Започнете ја неделата поинаква до сега. Искористете го своето слободно време и бидете креативни.

  Babyshop споделува видео кое ќе им помогне на сите млади лица да се забавуваат и да ја зголемат својата имагинација. Започнете ја неделата поинаква до сега. Искористете го своето слободно време и бидете креативни.