ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "интервју"

      културно.мк- За почеток накратко за што станува збор?Наједноставно кажано, се работи за активност која произлезе од потребата да му помогнам на моето дете со аутистичен спектар. Јога часовите за деца со аутизам е во суштина една комбинација на јога вежби

    За тоа што претставува Уметноста на живеењето разговаравме со двајца прекрасни луѓе, Магдалена Манева и Горан Поповски, кои преку своето животно искуство и стекнато знаење, ја шират и споделуваат својата позитивна енергија со сите кои се дел од "семејството" именувано