ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "момче"

    Додека не постоеа ултразвучните прегледи, веројатно имаше смисла да ги слушаме искусните тетки, баби и останати “стручњаци” кои “непогрешливо” го одредуваа полот на бебето. Но, и денес иако постојат 1001 начин да се дознае дали бебето е момче или девојче,

    Секоја мајка која е бремена ја мачи прашањето, кој е полот на бебето кое го носам? Дознајте на кои знаци треба да обрнете внимание, бидејќи тие укажуват дека носите момче.