ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "нифти"

    Што претставува NIFTY тест и кои се неговите предности? NIFTY (Non-Invasive Fetal TrisomY) е безбеден, едноставен, неинвазивен, пренатален тест (NIPT), за детекција на хромозомски амбнормалности на плодот од 10 седмица од бременоста.Употребата на најнапредната техника на масивно паралелна секвенција на целиот