ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "новороденче"

  Како изгледа првиот ден на новороденчето Првиот дан на бебето е возбудлив и емотивен ден за родителите. Еден татко се сетил да го сними првиот ден од животот на неговото девојче вклулувајќи ги сите детали, првиот бакнеж, првото доење, нежност

  Сите се возбудени кога новороденчето ќе пристигне во домот. Тоа значи дека роднините и пријателите веднаш сакаат да го видат бебето. Меѓутоа кога одите на прва посета многу е важно да се придржувате до одредени правила.

  Емилија е тешка само 225 грама, погледнете ги тие ноџиња! Емилија Грабарчик е најмало роденото бебе на светото кое преживеало. Имала само 22cm и 225gr. Кога дошла на свет. Докторите ја викале “малиот борец”. Кога се родила , стопалото на Емилија

  Подготвувајќи се да го донесете вашето бебе во својот дом, може да ве натера да се почувствувате малку застрашувачко. Овие совети ќе ви помогнат да се подготвите за напуштање на болницата.

  9 правила кои треба да ги почитувате кога одите во посета на новороденче Сите се возбудени кога новороденчето ќе пристигне во домот. Тоа значи дека роднините и пријателите веднаш сакаат да го видат бебето. Меѓутоа кога одите на прва посета многу