ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "плачење"

  Доколку родителите би знаеле колку од своите нерви и детски солзи би заштедиле само на време да препознаеле што им кажува детето, би научиле уште пред раѓањето да ги читаат скриените пораки и сигнали. Ако е сито, суво и здраво,

  Само што дојде на свет, вашето бебе во породилиштето беше мирно и тивко. Само понекогаш ќе слушневте плачење, најчесто пред доење додека да ја фати брадавицата или да го повлече млекото. Си велевте, среќа што родив ангелче а не некое

  Само што дојде на свет, вашето бебе во породилиштето беше мирно и тивко. Само понекогаш ќе слушневте плачење, најчесто пред доење додека да ја фати брадавицата или да го повлече млекото. Си велевте, среќа што родив ангелче а не некое

  Неколку научници направиле истражување во кое го прателе бебешкото плачења на 8700 бебиња кои биле на возраст во период од првите 12 недели од нивниот живот ширум светот. Авторите на истражувањето ги споредиле учесниците-бебиња за тоа колкави стомачни грчеви имаат бебињата,

  Ако вашето бебе плаче во текот на ноќта без причина, проверете дали е во прашање “виолетово плачење” Преку ден вашето бебе е насмеано и расположено, како доаѓа ноќта, почнува да плаче и тешко ви е да го смирите.Важно е да знаете