ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "правилнооднесување"

    Сите се возбудени кога новороденчето ќе пристигне во домот. Тоа значи дека роднините и пријателите веднаш сакаат да го видат бебето. Меѓутоа кога одите на прва посета многу е важно да се придржувате до одредени правила.

    9 правила кои треба да ги почитувате кога одите во посета на новороденче Сите се возбудени кога новороденчето ќе пристигне во домот. Тоа значи дека роднините и пријателите веднаш сакаат да го видат бебето. Меѓутоа кога одите на прва посета многу