ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "пребиотици"

    Во служба на здравјето: Што се пробиотици, а што се пребиотици и зошто нам ни се потребни? Дознајте на кој начин пробиотиците го зајакнуваат имунитетот. Пробиотиците се живи и хранливи микроорганизми. Најпознати се бифидо бактерија, лактобацили кои се додаваат во јогуртот