ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "реформа"

    Сеуште имаме драматични податоци за детската сиромаштија – секое четврто дете е сиромашно, едно од 300 деца од сиромашните семејства посетува градинка, додека две до три деца од сиромашните семејства одат во средно училиште. Поради ваквата ситуација е донесена одлука