ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "хормон"

    Вредност на БЕТА HSCG (mIU/L) по недели во текот на бременоста Треба да напоменеме дека овие вредности се само показател, но тоа не значи дека отстапувањата значат автоматски дека постои некаков проблем со бременоста. Задолжително консултирајте се со доктор, доколку сметате

    Хормон на бременоста:Што е HCG и како се менува нејзината вредност?. Дознајте што е Бета HCG, како се мери и кои се вредностите по недели од бременоста. Бета HCG, значи хуман хорионски гонадотропин. Другиот назив е хормон за бременоста. Овој хормон се