ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "ajka"

    Жените кои родиле после 33-тата година од животот имале подолг век на живеење, според истражувањето кое е спроведено на 462 жени од Универзитетски центар во Бостон. Ова истражување покажало дека животниот век на жените кои родиле после 33-тата година живеат