ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "akvarium"

  Создавањето терариум ќе им помогне на децата да го разберат кружењето на водата во природата и да научат како да ги негуваат растенијата. Вие завршете ја работата која бара употреба на ножици и скалпел, а остатокот од работата оставете ја

  Сами направете аквариум од хратија Празна кутија од корнфлекс или пак кекс се само неколку додатоци кои сигурно можете да ги најдете помеѓу децките играчки и брзо да ги претворите во мини аквариум со шарени рибчиња. Спремете ги ножиците, лепак, колаж во

  Празна кутија од корнфлекс или бисквити со  уште неколку додатоци кои сигурно ќе ги најдете меѓу детските играчки може брзо да се претворат во мини аквариум со шарени риби. Спремете ги ножиците, лепило, колаж хартија во различни бои, каменчиња, школки, глина

  Создавањето терариум ќе им помогне на децата да го разберат кружењето на водата во природата и да научат како да ги негуваат растенијата. Вие завршете ја работата која бара употреба на ножици и скалпел, а остатокот од работата оставете ја