ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "bebeplace"

  Само што дојде на свет, вашето бебе во породилиштето беше мирно и тивко. Само понекогаш ќе слушневте плачење, најчесто пред доење додека да ја фати брадавицата или да го повлече млекото. Си велевте, среќа што родив ангелче а не некое

  Само што дојде на свет, вашето бебе во породилиштето беше мирно и тивко. Само понекогаш ќе слушневте плачење, најчесто пред доење додека да ја фати брадавицата или да го повлече млекото. Си велевте, среќа што родив ангелче а не некое

  Неколку научници направиле истражување во кое го прателе бебешкото плачења на 8700 бебиња кои биле на возраст во период од првите 12 недели од нивниот живот ширум светот. Авторите на истражувањето ги споредиле учесниците-бебиња за тоа колкави стомачни грчеви имаат бебињата,

  Мнгоу честа појава е вашето бебе да зајдува од плачење, посебно ова е појава кај бебињата постари од 6 месеци, но може да се појави и порано или покасно. Ова обично е последица од голема болка или страв. Во главно

  Мнгоу честа појава е вашето бебе да зајдува од плачење, посебно ова е појава кај бебињата постари од 6 месеци, но може да се појави и порано или покасно. Ова обично е последица од голема болка или страв. Во главно