ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "boi"

    Сигурни сме дека сакате само најдобро за вашето дете и дека немате намера децата да ги пуштите да цртаат со обични темперни бои или бои кои можат да бидат опасни за здравјето ако дојдат во контакт со очите или устата,

    Ова е одлично вежба за внимание и артикулација на гласовите. Нацртајте полжав на картон и обојте ги неговите полиња во зададените бои. Секоја боја претставува одреден глас. На пример: жолто - Р сина - Л црвено - Љ зелен - Ж  Четири играчи се потребни за