ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "bolest"

    Докторите предупредуваат: Појава на нова полово пренослива болестВо Велика Британија пред 4,5 месеци веќе е појавена нова пренослива болест гонореја. Докторите издале предупредување бидејќи новата пренослива болест е отпорна на антибиотици кои се користат за нејзино лечење. Да потсетиме дека пред

    Што претставува NIFTY тест и кои се неговите предности? NIFTY (Non-Invasive Fetal TrisomY) е безбеден, едноставен, неинвазивен, пренатален тест (NIPT), за детекција на хромозомски амбнормалности на плодот од 10 седмица од бременоста.Употребата на најнапредната техника на масивно паралелна секвенција на целиот