ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "brufen"

    Совети на лекарите: Ефикасен начин да ја намалите упорната, висока температура кај децата. Како на бебето да ја намалите температурата ако порасне над 38,5 степени, а не е поминато доволно време од последното земање на лекот?Aнтипиретици се лекови кои ефикасно влијаат